måndag 19 mars 2012

Vindelälvsdraget

Oj, vad mycket som hänt sedan sist jag skrev i vår blogg!

Vindelälvsdraget, Ledarskapsutbildning i Åsele, klohölje borta, höglöp, återkoll på höft, Erik 24 och kurs igen:)

Jag tar en sak i taget: Vindelälvsdraget var en skitkul upplevelse och vårt lag Topplaget VargSången slutade på en 24 plats av 36 lag. Vår målsättning var att INTE komma sist och att ha kul, så målet måste jag säga att vi införlivade med råge!!! Du som vill se resultaten lagvis kan gå in på länken nedan, oss hittar du på lag Nr.50: http://www.vindelalven.se/vdrag/swe/tavling/resultat/12/lagvis.pdf.


Att åka skidor med hund, i staffettform under 40 mil, var en häftig upplevelse. Jag är mycket imponerad över hela laget och extra mycket av Muskot som för 2 1/2 månad sedan var näst intill döende, efter sin punkterade lunga , och nu tillsammans med Emma presterar så bra!!! Bra jobbat av dem båda två :)

Vi tampades med Lucky Loosers som vi tränat tillsammans med under vintern och Yes!!! Vi klådde dem ;)

Under loppet träffade jag många av vår egen uppfödning från Sångbergets kennel: Hebbe, Chili, Soya, Peppar(Otto), Gunde, Teja och Devon. Det var alltså hela 8 Sångbergare som deltog. Hade Kallat varit normal( alltså inte höglöpt) så har hon också varit där. Skoj att sååå många använder sina hundar även till drag. Jakt på hösten och drag på vintern - en ypperlig kombination!

Ska ta och lägga ut ett bildspel med bilder nå´n dag.

Laget med alla ungdomar
Henke och Katarina som är liiite äldre är inte med på bild men ack så värdefulla i laget:)

Emma drar i väg på sin första sträcka dag 1, vilken hon och jyckarna slutade 12a på!


Reklam för Polaris, Bydalsfällen och HSK

Irma( brorsdotter) på väg mot växling

Inga kommentarer: