måndag 12 mars 2012

IFÖDCUP-avslutning och nya familjemedlemmar



Emma älskar skidåkning med hund!

Ett av våra fjäll i Bydalsfjällen, Drommen i solsken

I går, söndag, var det avslutning på IFÖDcup. Vi stod som arrangörer och skulle köra den i Hallen men det isiga föret gjorde att vi flyttade tävlingen upp till Bydalsfjällen. Mats Jacobsson, pistör uppe i fjället ställde upp och gjorde ett eget spår till alla hundbusar. Tusen tack för det!!

Det var 24 ekipage som körde den sista tävlingen i cupen i en platt bana runt Bydalssjön, men ack så tungt det var i a fall!! Sugande före med lite genomtramp ibland för hundarna och MOTVIND i 3 km (6 km för de som körde milen).


Emma körde både Muskot och Kalla och slutade 3:a på milen. Hon var mycket nöjd med hundarnas draginsats:)


Kerstin(Kanels lillmatte) körde 5 km med Kanel och slutade också på en hedrande 3:e placering:) Stort Grattis till er två!


Teja och Devon var också med med sina respektive förare och gjorde fina prestantioner. Det var hela 5 Sångbergare representerade under draghundstävlingen!! Vi är sååå glada att så många använder sina hundar året runt. Vorstehrar är hundar för aktiva människor, helt klart :)


Johan och Wille( vår nya extra kille) åkte 118 mil i går för att hämta hem nya flockmedlemmar. 12 duvor och 6 kaniner. Detta för att kunna utöka träningsmöjligheterna för er som vill komma hit och träna hund under ordnade förhållanden :)

Inga kommentarer: