söndag 15 januari 2012

Otto fortfarande obesegrad i draget!


Fick ett uppfriskande mejl från Jonas och Otto (Sångbergets Peppar) om deras bravader i draghundsbanan. Jonas måste ha en enormt bra balans på skidor. En hund runt skidan och foten som drar bakåt och hans egen Otto som drar framåt, och ändå ta sig i mål på en bra tid!!! Grattis till en fin och humoristisk prestation :)

"Hej i sjukstugan!

Gott att se på din blogg att såväl två- som fyrbent kryar på sig!

Jag och Otto har rejsat idag på lokal tävling i Skellefteå. I stort sett alla på 10km-banan körde pulka så konkurrensen i linkörning 10 km var inte mördande men vi är fortfarande obesegrade om vi är noga på att skilja på klasserna....

Husse fortsätter dock att hitta på märkliga hyss i dragbanan. Först var det lite krångligt det här med höger och vänster så det fick bli en tvärnit och funderingar i en korsning innan en röst från hjärnans bakre vindlingar sade -Höger, hon sade höger på bangenomgången. Nåja, det tog inte så länge att vända och komma igång igen. Sedan var det dags för en 1:100, vi körde ikapp en åkare som tappat sin hund och när jycken upptäcker att matte inte längre är med vänder hon tillbaka och jag lyckas mirakulöst, och helt ofrivilligt, fånga öglan i draglinan med skidbrättet när vi möttes. Lite körigt med en Otto-hund som vill framåt i dragbältet och en främmande hund på väg tillbaka till matte sittandes i foten. Jag blir bara mer och mer imponerad av Otto, som direkt påhängshunden blev losskopplad, laddade upp turbotrycket och lade av en raketspurt in i mål. För vissa måste det vara rent ohyggligt roligt att kuta.

HaDe!
Jonas 
å
Tok-Otto"

Inga kommentarer: