söndag 1 april 2012

Uteaktiviteter med personal från Hemtjänsten i Hallen

Vi blev tillfrågad att hålla i  en fisketävling med utomhuslunch och samkväm av Hemtjänstpersonalen i Hallen eftersom de skulle avtacka sin chef.  Maggoten inhandlad, isen kollad (i förrgår, då var den 32 cm tjock där pimpeltävlingen skulle hållas) och lunchen fixad. När så bord och bänkar skulle fraktas på plast i fredags kväll visade det sig att isen var "kaputt"- färdig för i år... Då fick plan B smidas! Det gäller att alltid ha en Plan B när man håller utomhusaktiviteter- vädrets makter rår vi inte på! Vi "snickrade i hop" en tipsrunda, lite andra klurigheter och samarbetsövningar och SE, dagen blev riktigt lyckad!! Till och med  sol och vindstilla :)

Delar av gänget som "klurar"

Solen infann sig dagen till ära
Johan hade Emma till sin hjälp med aktiviteterna och han lagade lunchen över öppen eld. Älgskav i tunnbrödsrulle och även storsjööring för de som behagade.

Jag och Daniel höll en kurs i "Lugn-i-flog" för fågelhundar vilken också blev lyckad med mycket duktiga och arbetsvilliga hundägare. Återkommer med lite mer skriverier och bilder därifrån.

Inga kommentarer: