onsdag 11 april 2012

Påskhelg, viltvård och fiske

Nu är det full rulle på ranchen så jag hinner inte med så mycket bloggande. Vedtillverkningen är i full gång och kursadministration och kursverksamhet rullar på.

Före påsk hade jag en del ägare och hundar som kom och tränade på fågel för att förbereda sina hundar inför påskens fjällträningsturer. Smarta förare tycker jag som ger hunden chans att göra rätt och få beröm för det innan de släpper på ripa.

Familjemys och Påskhelg
Under påskhelgen fick vi hem ALLA fyra barnen samtidigt och det är inte ofta numer eftersom de är utspridda i landet(Göteborg, Umeå, Härnösand och Östersund). Trevligt att få "rå om" dem några dagar med fisketävling, fjällturer och mycket god mat :)

Viltvård
Under veckan har Dan skjutit två rävar till och är nu uppe i 5 st för sin åtel. Johan spände av mårdfällorna och se där satt två! 4 mårdar och en mink blev alltså resultatet av fällfångsten.

Fisketävlingen inom släkten blev annorlunda i år. Vi körde Johan och Henry(de två lagledarna) mot resten och TÄNK, de trodde att de skulle vinna!!! De gjorde de INTE kan jag lova, men kul hade vi och bra väder :)



Mycket godis ska det vara när det är påsk!!

Ungdomar i färd med att laga mat.

Våra goa älghundar mår gott 

Inga kommentarer: