söndag 22 maj 2011

Hunduställning för 1-åringarna

Mynta och Kent
Chili och Owe
Kanel och matte Kerstin
Muskot i trav
Muskot
Idag har jag och delar av familjen ägnat söndagen åt hunduställning på travet i Östersund. Där brukar oftast vara regn och rusk men i dag hade vi en riktigt trevlig dag, både resultatmässigt och vädermässigt:)
Juniorerna efter Hera och Grym( nyss fyllda ett år) fick fina lovord av domaren. Muskot, Kanel och Chili fick very good(alltså tidigare slät 1:a) och Mynta klämde till med ett excellent( tidigare utmärkt). Som uppfödare är jag väldigt nöjd med det resultatet!
Roda och Greis, från Hera-Hojtkullen, tävlade i jaktklass och fick ett varsit very good i sin bedömning. Det räcker inte till cert, men väl kämpat och rastypiskt i vart fall:)
Jag vill tacka alla er som var där och ställde ut Heras avkommor. Nu är det bara att slipa på apporteringen så att den sitter sedan får vi se hur det går med höstens injagning och kommande jakt. Hoppstora är vi i alla fall och det ser lovande ut för fågelkullarna! Johan (som inte gillar utställning) cyklade med Kalla idag och såg en järpkull med 9 kycklingar i. Hurra!

Inga kommentarer: