onsdag 31 oktober 2012

Sångbergare på prov

Under hösten som gått har några av våra valpköpare startat på prov

Sångbergets Chili med husse Erik var på Långtora och startade i ökl på fältprov i måndags. 7a på fält och 6:a på apporten för honom, där var 1:a priset nära... Tidgare i höst har hon också tagit en 3:a i skog och lägger man då till hennes 1:a i ukl från förra året så har hon pris på alla fältslag! Det är verkligen bra jobbat av hund o husse:)

Sångberegts Hebbe startatde i ökl på fjäll och fick ihop till ett 3:dje pris. Härligt jobbat av husse som gick sitt första jaktprov!

Sångbergets Greis har också han, med husse Ingemar, tagit en 2:a i ekl i skog denna höst och det är en fin, fin prestation med den usla fågeltillgången. Mycket bra kritik fick Greis av domaren den dagen.

Sångberegts Roda har även hon startat i ekl på fjäll under hösten och presterat bra med inte lyckas ända fram. Husse och matte är kanonnöjda med henne som jakthund och har haft bra med fågel hem från fjället :)

Sångbergets Muskot har vi också startat 2 ggr. men fått eff, får se om vi får till ett fältprov på honom innan hösten är över. Fjället verkar förbli vitt...

Vi är så glada att ni som valpköpare vill starta era hundar på prov och såklart det viktigaste att ni jagar massor med era hundar!

Grattis till pristagarna och alla jägare som fäller fågel för sina Sångbergare :)

Inga kommentarer: