tisdag 3 juli 2012

Träningshelg hos Anders Landin

Jag bokade en träningshelg hos Anders Landin för mina valpköpare tidigt i år och i helgen som var gick kursen av stapeln. Efter några avhopp från valpar så tog jag in några av mina egna kursare som jag vet är väldigt motiverade att jobba med hund och vill gå vidare mot prov med sina hundar.

Gänget hade en helt fantastisk helg hos makarna Landin! Anders med sin enorma specialkompetens på just stående fågelhundar och Christines supergoda mat gjorde att vi alla var otroligt nöjda när vi styrde kosan därifrån. På gården finns fantastiska möjligheter att träna i vatten med olika svårighetsgrad. För oss Norrlännigar och våra hundar som nyss har fått isfritt (som det känns...) var det en härlig känsla att få skicka ut hunden i varmt vatten med vass och små öar:)

Det blir lite "synd om" Johan nu när jag kommer hem med foton på dammar och d y l. Flera projekt!! Som tur är är jag påhejjad av flera i vår närhet som också vill ha tillgång till bra träningsvatten!

Landin tränade oss i apportering, dirigering och stopp. Alla kämpade och jobbade på med sina hundar för brinnande livet.

För min del var det väldigt skoj att få gå kurs själv med egen hund, vilket jag inte gjort sedan Hera var liten. Jag förde Muskot och Karin(dotra) hade Vickan som var med på delar av kursen. När man är 5 månader orkar man inte hela dagarna ju ;)

Jag rekommenderar verkligen Landin för dig som är motriverad att starta på prov och få till en riktigt bra jakthund på fågel!

Tusen tack för en toppenhelg!

Muskot tillsammans med Monica( min Steg III-kursare)

Ragata

Lennart "Lennon" Hansson

Trixa
Chili

Victoria "Vickan" Fors
Kanel

2 kommentarer:

Katharina Carlsen sa...

Vilket lyx! En sån helg skulle jag vilja ha inbokad i min agenda så småningom! :-)

ForsWards Hund & Jakt sa...

Klart du ska boka en lyxhelg med Landin, Katharina;)