söndag 21 augusti 2011

Sista Jägarexamengruppen för detta år

Då var alla våra grupper avklarade för detta år. Skönt att det är avklarat och skoj att sååå många nya jägare har chansen att ta med geväret ut i det vilda och prova lyckan!

I denna sista grupp som tog sitt körkort idag var det två st som får skjuta om älgprovet men de kan jaga allt småvilt, med sin nuvarande examen:)

Tusen tack till Dan och Anders som var instruktörer de två sista kursdagarna. Ni är helt enkelt kanonbra! Det ser vi när vi läser utvärderingarna!

Det är många individer och nya bekantskaper som varit på kurs under det gångna kursåret. Vi vill tacka er alla för trevlig samvaro och hoppas att ni hör av er om ni har frågor och funderingar. Vi kommer att höra av oss om vi behöver er specialkompetens:)

Bilder kommer på den sista gruppen också, bara jag fått hem kameran som är på vift...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det var så himla roligt att gå jägarexamenskursen (som jag gick förra året) så jag blir avundsjuk på alla som går den i år... Jag hade velat göra det igen!

ForsWards Hund & Jakt sa...

Vad skoj att höra att det var sååå kul att du kan tänka dig att gå om samma kurs! Vi har faktiskt hört samma kommentar förut:) Hoppas du har varit ute och testat dina nya kunskaper inom jakt också under året. /Anna