måndag 1 augusti 2011

Fäviken Game Fair 2011



Ja, då var de tre dagarna med Fäviken Gaim Fair över. 28 000 besökare under mässdagarna är inte illa. Solen var med oss alla dagar och blev nästan lite jobbig under söndagen, men hellre det än ösregn!

Vi, som i år jobbade tillsammans med ett härligt gäng i Landbystältet, är väldigt nöjda med dagarna och träffade verkligen många trevliga bekantskaper både nya och gamla. Mailboxen var full när vi kom hem, det var önskemål om skyttelektioner och träning av hund på rapphöns! Skoj! Ni som vill ta Jägarexamen får hålla er till tåls till nästa år. Men det går bra att boka redan nu. 10 st har redan bokat för 2012

Vi hade förmånen att bli bjuden på middag på Magasinet i Fäviken av Landbys ägarkvartett under lördagen och det var verkligen en smakupplevelse. En måltid hos dem kan vi verkligen rekommendera!

Vi vill passa på att tacka alla som skötte matserveringen för all Landbyspersonal under dagarna. Det var suveränt jobbat!

Säljare från Stalon var på plats och demonstrerade ljuddämpare.

P-A visar ett vapen för en intresserad tjej.

Peter och Johan hjälpte till att sälja Härkilas kläder och kängor. Här berättar Johan visst nå´t skoj :)
Bruno och Hans skötte kassan som krånglade en hel del p g a mååånga på nätet samtidigt, i lilla Fäviken... Kan det vara alla Iphonar som bidrog med segt nät också kanske?..

Ante pratar med delar av Exclusive Adventures guider och björnjägare. I bakgrunden syns vårt skyltmaterial.

Alpina kängor fanns också på plats i Landbys montern

Det var ett stort och rymligt tält som Landbys huserade i under mässdagarna


Härkilas kängor fanns också på plats

Kikarsikten och vapen såldes också förståss. Här testas en kikare.

Inga kommentarer: