söndag 21 november 2010

Unghundsträff med Sångbergare

Vilken härlig dag!

Idag har vi träffat sex av våra nio valpar från årets kull med Hera och Grym. Och inte nog med det deras trevliga och duktiga förare var med och jobbade kanonbra med sina hundar hela långa dagen. Människor och hundar från Piteå, Lycksele, Bergeforsen, Stöde, Utrikes i Hammerdal, Rödön, Östersund och Umeå kom till oss i Getåsen för en träningsdag tillsammans med oss och Hundensgård i Jämtland,http://hundensgard.se/.

Vi vill tacka alla för att ni kom samt Tina och Tomas för deras superbraa jobb med förarna. Tror att både hundar och förare är trötta i kolan efter ett jätteroligt och bra kvalitéträningspass.

Idag har alla fått träna på vikten av ledarskap genom att försvara sitt revir, ta hand om inkräktare, göra hunden trygg i ditt ledarskap, stadgeövningar, sitt med en massa olika störningar(bollar, skinn, freesbee, springande hundar, sittande och skrattande människor, och sist men inte minst rapphöns)

Fortsätt att vara den ledare som din hund så väl förtjänar och kom ihåg att ha kul med din hund, när du tränar. Det hade vi ju idag. Och du Magnus; Apporteringsträning ÄR roligt ;)

Tack till er alla som var med!
Anna & Johan

Här bjuder jag på ett bildspel från dagen. Klicka på förstora och kör på helbildskärm så får du bildtext till ;)


2 kommentarer:

Anonym sa...

En toppenhelg, sovit som en stock hela dagen.... :-)

Nästa gång tar jag med mig husse o matte så dom får träffa alla härliga syskon och lära sig ett och annat!

//Hebbe (Malin & Karl)

ForsWards Hund & Jakt sa...

Ja, gör det Hebbe! Har du planer på att lämna din familj så är du välkommen till oss, vi gillar dig skarpt ;)

Kan hälsa från din SCA-kollega. Han är lite kaxig för han har varit med på sin första rävjakt idag.