tisdag 18 januari 2011

Hemma igen efter 2 härliga veckor i Thailand

Ja då var vi hemma igen i Hallen och Jämtland! Massor av snö och minus grader, det är ju så det ska vara i januari eller??

Om jag jämför gårdagen med idag för vår del så är det helt ofattbart att fatta att under söndagen var det bikini, badbrallor och snorkling som gällde idag har jag åkt skidor i meterdjup snö!! Vilken fantastisk värld vi lever i :)

Bjuder på några bilder från Thailand här nedan:


En vacker solnedgång på ön Kho Lanta

Johan, som ni jägare och fiskare inte brukar se honom - utan Lundhagsmössa och bar överkropp ;)

En "morgon-barfotapromenad" i den sköna sanden på Kho Ngai



Fint gråvirke i starndkanten på Kho Muk


En stor ödla(varan) bodde intill vårt boende.

Hibiskusen blommade för fullt tillsammans med många andra vackra blommor som orkideér och bouganvillor. Härligt för en blomälskare som mig!

Vi kan verkligen rekommendera Thailand som semesterland. Vi har varit där en gång förut men då på östkusten.

Denna gång valde vi västkusten. Vi började i Phuket där det var alldeles för mycket folk för vår smak, sedan blev det Kho Lanta där det var lugnare. Vi avslutade på ön Kho Ngai(Hai) där vi fann paradiset. Lugnt, stort djurliv i form av ödlor, fåglar, fiskar, grodor, hundar och såklart myggor, vackra blommor, härliga korallrev, bra snorkling, kajaking, fina stränder och god mat o dryck.

Alla våra hundar har också haft semester på olika håll. Kalla har varit på draghundsläger i Vålådalen. Det tackar vi fam. Book för. Hera och Muskot har stannat hemma med Elin och Dan som skött hus, snöskottning och hundar. Tackar! Granta och Tispa har delat på sig och varit hos mor, far och svärföräldrar. Välmusklade och fina var de alla efter mycket snöpulsning och skidåkning. Det är ingen konst att åka bort när man har det så väl förspänt!

Glädjande var också att mailboxen var full av anmälningar till både hund- och jägarexamenskurser. Nu ser vi fram mot kursstarter. Tjoho!

Inga kommentarer: