Det är omväxlande att vara egen företagare! I dag har Johan och jag haft Vildmarksfrukost och skytte för ett företag som heter Cint (cint.se/cint.com) De ville äta en frukost på hemväg från sin konferens i Åre, mot flyget på Frösön. Vi bjöd b l a på rökta produkter från eget "skafferi" -älghjärta, kanadagåsbröst och storsjööring. Hembakt bröd och ost från Oviken ost samt marmelader från Rönngården.
Skytteaktiviteterna bestod av hagelskytte på lerduvor och med 22an fick de skjuta på ägg, snurra och såklart när man är i Jämtland. . . ÄLG!
Vildmarksfrukosten är serverad. Gästerna fick använda våra takspån till tallrikar som de sedan stoppade i elden. Snacka om miljövänliga tallrikar!
En fjällripa fick vara med bland tomatbrödet
Granris är tacksamt att duka med, det gör det hela mer inbjudande
Delar av gruppen äter sin frukost runt elden
2 kommentarer:
Den frukosten hade man inte tackat nej till!! Vad FANTASTISKA ni är på att hitta på arrangemang:)
Det var faktiskt en härlig frukost! Och tänk dig att till på köpet få skytteinstruktioner på morgonkvisten:)
Skicka en kommentar