lördag 12 november 2011

Guldgalan

Guldgalan var en upplevelse med god mat, mycket bra artister, härliga företagsamma företagare, trevliga bordsgrannar och superbraa´ konferencierer!

Vi vann inte Årets Gröna Guld, det gjorde Per & Leif Jonsson, Görvik, http://www.gorvikstra.se/index.htm. Behöver du ett nytt trägolv, fina lister/foder eller prima griskött så kontakta dem!

Grattis alla vinnare och alla som blev nominerade, eftersom det är en vinst i sig :-)

För dig som vill läsa mer om Guldgalan och vilka som vann de olika priserna, klicka in här:
http://op.se/lanet/ostersund/1.4089265-galaglitter-i-flera-plan-pa-osd

I vår lägenheten före start.
Emmas kompis,Lovisa, som är hårfrissa och gillar att styla, fixade mig, som annars  har en naturlig look i ur och skur:) Johans hår tog tid att fixa kan jag lova!!

Det brukar vara tjejerna som stoppar saker i BH´n men, vad gör Johan??

Riktigt finklädda, dagen till ära!
Klänningen är sydd av Hallens sömmerska, Jonna Sandström, till Karins(äldsta dottern)studentbal.
Kostym och slips från Dressman i Östersund. Killen som jobbade där fick en rolig eftermiddag.  När Johan tog av sina Lundhagsbyxor ramlade patroner ur fickorna ner på golvet i provhytten och en Aclima svetttröja hade han ALDRIG sett!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Såå fina och roligt att se en alternativ "dagensoutfit"!! Inte illa att komma i sin dotters studentklänning. Bra jobbat ;).
Kram på er från Mirja

ForsWards Hund & Jakt sa...

Ha, ha, ja jag tyckte det var dags för lite "outfitips" även på vår blogg, Mirja. Vad gäller att komma i Karins balklänning så är det ingen bravad. Jag bara är så´n! Måste vara generna:-)

Kram på re´