söndag 17 oktober 2010

Rapport från Sångbergets Soya

Fick en rapport från Daniel Mårdner och sambon Elenor från Lycksele, som köpte valp av oss i Heras senaste kull med Ormkullens Grym. Valparna har nu hunnit bli 5 1/2 månad och alla köpare är väldigt nöjda med sina fyrbenta vänner.

Så här skriver Daniel:

"Hej på er=)
Tänkte att ni säkert vill ha några bilder på Soya. Några är gamla men ganska roliga, den här hunden verkar kunna ligga hursomhelst varsomhelst=)

Vi är då iaf väldigt nöjda med henne, hon verkar gilla allt och alla...t o m katter, som inte alltid är lika förtjusta i henne, som hon verkar vara i dem. Har tränat mycket hit och stopp, med och utan pipa, men även frittfölj, linförighet, stanna kvar och börjat lite med dirigering mest för att hon verkar tycka de är kul. Ska väl ta itu med apporteringen mer framöver, har även försökt få henne på fågel och lyckats några ggr. Oftast stannade hon av sig själv men de gånger hon inte gjort det så har det funkat bra med pipan.

Det ska då iaf bli skitkul att få jaga in henne till hösten som kommer - hoppas bara man klarat av att ge henne grunddressyren så den håller även då=)

Ha det bra och hälsa med er!"

/Daniel & Elenor

Som ni alla kan läsa får Soya en bra start i livet och Daniel har stora chanser att lyckas när han befäster lydnaden i tidig ålder. Härligt jobbat, fortsätt så!
Tack för en trevlig rapport!
/Anna o Johan


Soya har växt och ser bra ut i dags läget

Självklart har damen fått kontakt med "rätt" byte :)



Sova hur som helst, ja just de´!!!

I en resväska...

och i en liten korg

Inga kommentarer: