tisdag 26 april 2011

Härlig påskhelg, hundar med problem samt studieresa

Vi har haft en härlig påskhelg tillsammans med våra barn och verkligen tagit ledigt och "gonat" oss i solen. Åkt skidor, sett MASSOR med fjällämmel, hundarna har mördat ett antal, cyklat, krattat gården, rivit hus(Vi har gått och blivit Hemmansägare -återkommer med mer information längre fram) och ätit en massa gott!

Vi har varit iväg på, och har fått nya bokningar av privatträning med hundar. En hund som hoppar och bits i hundgården, en som drar i kopplet, en som är rädd för allt och en fjärde som behöver hjälp med att stressa av. Alla hundarna har ett gemensamt, och det är smarta ägare, som tar hjälp när hundägandet har blivit ett problem. Det SKA ju faktiskt vara skoj att ha hund, eller hur:)

Ser fram mot att träffa nya träningsvilliga hundägare!

Måndagskursens deltagare får träna på hemma med de övningar ni fått med er till nästa gång vi ses. Då är det söndag istället för måndag, samma tid.

I morgon åker Johan och jag på studieresa till Halland, genom LRF´s utbildning "Vägen till marknaden". Ska bli väldigt intressant att besöka olika gårdar och deras ägare. Allt från SPA-gårdar till Kronhjortshägn ska besökas:)

Tispa njuter av fjällutsikten
Blå hillem och solsken - Då är fjället som bäst!!!

Inga kommentarer: