söndag 13 februari 2011

Kontaktträning och lek

Lördagsmorgonen började med strålande väder och hundlek. Härligt att studera hur flocken leker med varandra och tänk vad många muskler som får träna.


Tarras och Gibson vill också vara med och leka!

Muskot och Kalla hänger sig åt leken:)

Ja, kom igen då! Ta mig om du kan!!!
Vi åkte upp till Bydalen(vår närmaste fjällanläggning) för att träna Muskot att se och uppföra sig bland många olika hundar och människor. Här kör Elin en kontaktövning. Man riktigt ser vad hund och matte njuter av varandras samvaro. Mysigt!

Om ni undrar varför denna korta film så var det inte meningen att det skulle bli film utan ett kort. Jag har en ny telefon och det är inte sååå lätt. . . ;)

Elin går med Muskot bland alla människor och hundar i fjället. Vi träffade hela 13(!) olika raser att träna bland. Verkligen bra socialträning för vår unga hane. Det är så lätt att glömma bort denna träning när man har många hundar hemma själv i en flock. Det var en väldigt bra träningsstund för unge herr Muskot som nu hunnit bli snart 10 månader.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Härliga bilder på härlig familj och flock :). Hoppas vi ses snart, vill gärna höra allt om er resa till Thailand! Firade förresten nyår med era fina tjejer. Kramar från Mirja med flock

ForsWards Hund & Jakt sa...

Hörde att vissa flockmedlemmar firade nyår tillsammans med delar av din flock :)
Hoppas det går bra med er "lilla bruna"
Vi hörs!