tisdag 4 september 2012

15-taggare i dag och produkttips

Vi har gott om älg på marken och idag har vi sett två oxar, en ko och en kalv. Den som fick bita i gräset var den största av dem, en 15- taggare!

Stefans 1:a älg
Det var Stefan som fick skjuta och det var hans 1:a älg!! Hur många har turen att få skjuta en sådan trofé som första älg?!!

Det var Granta som ställde tjuren som stod en stund på upptaget sedan bar det av också blev det stopp en kort stund igen för att sedan bära iväg och gå rakt i knä på skytten:)

Stort grattis till dig Stefan!

Produkttips!
Jag köpte en vindduk som jag använt på fjället nu under träning, jakt och jaktprov vilken jag är mycket nöjd med. Idag använde jag den även som vindskydd på mitt pass. Alltså en mycket användbar vindduk från "Jerven Fjellduk"

Vi kan också varmt rekommendera Polaris Sportsman 550 för framkörning av älgar. Idag fick vår maskin jobba med "storoxen" :)
Vindduken var bra att ha idag på förmiddagen

Vindduken Jerven kan jag verkligen rekommendera

Oxen hade börjat fejja

Stefan och Granta är nöjda och lyckliga efter ett fint jobb av dem båda:)

Urtagning

Bra maskin! 
Polarisen i jobb

Glada Polarisåkare :)

1 kommentar:

Lindsjö taxar sa...

Grattis till er, det var en rejäl en. Vi har faktiskt fått stora tjurar här nere i SMåland nu. Kalmarmodellen slår igenom nu. Tyvärr klippte en tradare en fin 10taggare utmed 23an. Det jaktlaget var inte så glada såhär innan vår jakt startar.